Sähkömäki 1, 21660 Nauvo
Puhelin: +358-(0)2-410 6600
Faksi: +358-(0)2-410 6601
S-Posti: info at luontokoulu piste fi
www.luontokoulu.fi

Luontokoulupäivät paikallisille kouluille ja esikouluille

Paikallisille koululle tarjoamme luontokoulupäiviä. Koska luontokoululla ei ole omia tiloja tulee luontokouluopettaja kouluunne pitämään luontokoulupäivän koulunne lähiluonnossa. (n 80 km säteellä Turusta)

Luontokoulupäivä on 2-4 tunnin mittainen, riippuen ryhmän toiveista. Pääkohderyhmämme on alakoulun luokat ja esikoulu. Ryhmän maksimikoko on 20 oppilasta

Jos haluatte tulla saaristoon lyhyelle päivävierailulle voimme pitää luontokoulupäivän Sattmarkissa Paraisilla.

Luontokoulupäivän aikana tutkitaan ja koetaan luonto aistien, leikkien ja tutkien. Ohjelmien sisältö sopeudutaan oppilaiden iän mukaan. Luontokouluopettajalla on mukana varusteet luontokoulupäivää varten ja istuinalustat.

Ohjelmat ovat (esim):
Talviluonto tammi-maaliskuussa
Luonto herää keväällä huhti- toukokuussa
Vesiteema elo-syyskuussa
Metsäohjelma loka-marraskuussa

Ennen vierailua
Varusteet: Luontokoulupäivä vietetään kokonaisuudessaan ulkona kaikkina vuodenaikoina ja joka säällä joten lasten pukeutuminen pitää olla kunnollinen. Lämpimät tuulta- ja vedenpitävät vaatteet ja jalkineet ovat avainasemassa jotta luontokoulupäivästä tulisi onnistunut. Jos on lämmin ja kuiva olo pystyy liikkumaan vapaammin luonnossa ja kokemukset jäävät parempina mieleen. Mikäli luontokoulupäivä on 4 tunnin mittainen pitää kaikilla olla pienet eväät mukana. Ennen vierailua saatte meiltä kirjeen missä saatte enemmän tietoa varusteista yms.

Opettajalle: Luontokoulun opettaja vastaa ohjelmasta mutta toivomme että luokan oma opettaja osallistuu ohjelmaan ja tarvittaessa avustaa luontokoulunopettajaa ohjelma kulun aikana.

016004013002010019020
Sähkömäki 1, 21660 Nauvo
Puhelin: +358-(0)2-410 6600
Faksi: +358-(0)2-410 6601